Tuinschutting

Hoe ziet de perfecte tuin er uit?

We hebben natuurlijk allemaal wel een idee maar het blijft toch lastig zeker omdat een tuin verbouwing hoge kosten kan opleveren. Door gebruik te maken van een vaste stijl beperken we de kans op uitlopende interieur. Je wilt natuurlijk met trots je tuin kunnen laten zien.

Met een groot aanbod aan mogelijkheden is het vinden van de perfecte stijl niet makkelijk. Om deze reden zetten we dan ook graag een aantal interieur mogelijkheden voor je op een rijtje.

Moderne tuinen

Het ontwerpen van een moderne tuin is niet zo eenvoudig als het eruit ziet. Hoewel de tuin eenvoud en harmonie uitstraalt, kunnen niet-passende elementen als storend worden ervaren. Daarnaast kunnen bijpassend elementen saai overkomen kortom het vinden van een goede balans is erg lastig! Doormiddel van bijvoorbeeld gladde tegels en speciale planten als taxushagen of buxusbollen komt jouw moderne interieur tot leven. Doordat je kies voor planten die strak op maat geknipt kunnen worden breng je op een simpele manier voldoende kleur in je tuin. Ideaal voor de perfecte moderne tuin dus.

 

Mediterrane tuinen

Met een mediterrane stijl maak je voornamelijk gebruik van ruwe materialen. Zo is het hebben van veel groen essentieel! Door gebruik te maken van een houten tuinschutting vallen opvallende kleuren meer op. Zonder enkele strakke lijnen te gebruiken maak je voornamelijk met behulp van natuur optimaal gebruik van de ruimte die je hebt.

Japanse tuinen

De Japanse tuin combineert rust, design en natuur tot een prachtig sfeervol geheel. Zo mag het element water dan ook niet ontbreken. Of het nu gaat om een vijver, een fonteintje of mini-watervalletje: er is altijd water in de tuin. Daarnaast is de tuin voorzien van stenen en  kenmerkende Japanse planten denk hierbij aan bonsai-boompjes, waterlelies of mos. Doordat je gebruik maakt van rustige elementen ben jij in je tuin helemaal zen. Perfect na een zware werkdag.