Actueel

Winter?, het lijkt wel of het voorjaar al begint!

Veel tuinliefhebbers zijn dan ook alweer in de tuin bezig! De meeste tuinplanten kunnen momenteel prima worden gesnoeid (mits het niet vriest).
Alle bladeren zijn bij de meeste tuinen weer netjes van het gazon geharkt. In de border kunt u de bladeren beter nog even laten liggen, dit vormt een mooie bescherming bij een eventuele vortsperiode. Er wordt vaak gevraagd of er nu ook plantne in de tuin gezet kunnen worden, mocht er nog nachtvorst komen.
Dit is geen probleem!, de meeste tuinplanten zijn winterhard en kunnen een nachtvorst prima verdragen. De meeste planten zijn nu niet visueel, maar als het zonnetkje er in het voorjaar weer doorkomt en de temperatuur stijgt schieten ze weer de grond uit. Het is belangrijk dat de plant een goed wortelgestel heeft, als dit het geval is kan er prima jaarrond worden aangeplant!
Als er in het voorjaar wordt aangeplant moeten de planten zich eerst settelen voordat de groei erin komt. Dit betekend dat de energie eerst naar de wortels gaat en u na enige tijd bovengronds groei ziet. Bij planten in pot gaat dit proces sneller dan planten die u koopt uit de volle grond.
Als u er vroeg bijbent in het voorjaar kunt u nog goed planten en bomen vanuit de volle grond kopen. Dit zijn planten de naakt wortelig, zonder pot, worden geleverd.
Dit scheelt aanzienlijk in prijs!

Vanaf het voorjaar hebbn wij schitterende Taxus uit de volle grond te koop t/m de hoogte van 150cm+.
Dit zijn hele volle, brede Taxusplanten waarbij u aan 2 stuks per strekkende meter meteen een dichte haag bezit
Deze Taxus worden aangebden op Directplant.nl. Hierbij de link waar u deze mooie Taxus kunt bestellen.
Deze Taxus kunnen tegen een zeer schepr tarief worden afgehaald in Werkhoven (nabij Utrecht), informeer naar de mogelijkheden op 0343-755660.
Zorg wel voor een sterke aanhanger!
Taxus bestellen.

VRAAG GERUST EEN OFFERTE OP ALS UW BOOM/PLANT NIET IN DE WEBSHOP WORDT AANGEBODEN!

of kijk op Haagplanten | Directplant

 

Wij maken ook beplantingsplannen voor u. 

Succes met het uitzoeken van de beplanting!